Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@15:40:06 GMT

بازیگران «نون. خ» درباره سریال چه گفتند؟

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۷۶۵۴

بازیگران «نون. خ» درباره سریال چه گفتند؟

باشگاه خبرنگاران: این شب‌ها فصل دوم مجموعه «نون. خ» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه کنندگی مهدی فرجی روی آنتن شبکه یک می‌رود.

فصل اول این سریال در نوروز ۹۸ با استقبال بسیار خوب مخاطبان سیما مواجه شد و توانست به خوبی آداب و رسوم مردم عزیز غرب کشور را به تصویر بکشد.

سعید آقاخانی، حمیدرضا آذرنگ، شقایق دهقان، سیروس میمنت، پاشا جمالی، هدیه بازوند، ندا قاسمی، میرطاهر مظلومی و مجید یاسر از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سریال با استقبال خوبی مواجه شده است از این رو با سه بازیگر این سریال گفتگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید.
نوربخش: مردم با نقش سلمان ارتباط خوبی برقرار کرده اند

کاظم نوربخش بازیگر نقش سلمان سریال «نون. خ» گفت: از سال ۷۰ فعالیت در حوزه نمایش را در شهرستان بیجار شروع کردم، در زمینه تئاتر فعالیت داشتم و این سال‌ها چند فیلم کوتاه و بلند کار کردم.

وی ادامه داد:برای بازی در سریال «نون. خ» از طرف سعید آقاخانی انتخاب شدم. چون خودم در زمینه کمدی کار کرده بودم شخصیت سلمان برای من بسیار خوب بود و می‌دانستم می‌توانم این نقش را با تجربه‌ای که دارم ایفا کنم.

نوربخش بیان کرد: با توجه به حضور سعید آقاخانی می‌دانستم کار خوبی خواهد شد و مورد توجه قرار می‌گیرد. نظرات مخاطبان هم این موضوع را تایید می‌کند و با نقش سلمان ارتباط خوبی برقرار کرده اند.

وی درباره واکنش مخاطبان گفت:خنده‌های من در سریال را خیلی دوست دارند و به من می‌گویند که با خنده‌های شما ما هم می‌خندیدم. مخاطبان پیگیر خواستگاری من از شیرین هستند و سوال می‌کنند که من با شیرین ازدواج می‌کنم یا خیر و آخر سلمان به شیرین می‌رسد؟

نوربخش ادامه داد:در سریال «نون. خ» با عوامل حرفه‌ای کار کردیم و خیلی خوشحال هستم که در این دو فصل با گروه «نون. خ» تجربه‌های خوبی کنار بازیگران به دست آوردم. امیدوارم دوباره این فرصت برای من ایجاد شود.

مرادی: تاثیر سریال «نون. خ» برای آینده کاری من بسیار خوب است

حسین مرادی بازیگر نقش پژمان درباره شروع فعالیت خود گفت:متولد شهرستان دیواندره هستم، فعالیت کاری و هنری ام را از دوران دبیرستان آغاز کردم و این حرفه را از سال ۷۵ ادامه دادم البته من بیشتر کارگردانی کردم و در کار بازیگری تجربه کمتری داشتم. در جشنواره‌های استانی، منطقه‌ای هم جوایزی دریافت کردم، تجربه کار در فیلم کوتاه و سریال‌های استانی هم داشتم.

وی ادامه داد: شهرستان ما کوچک است و فعالیت هنری خیلی کم در آن اتفاق می‌افتد از این رو برای من حضور در سریال «نون. خ» افتخاری است که از گروه حرفه‌ای و بازیگران خوب کسب تجربه کنم.

مرادی عنوان کرد: به دلیل اینکه در فصل اول سریال «نون. خ» حضور داشتم، برای سری دوم هم نقش پژمان به من پیشنهاد شدو برخی از دیالوگ‌ها را خواندم و متوجه شدم که کاراکتر وسواسی است و به مسائل بهداشتی توجه می‌کند و به سلامتی جامعه و خانواده اهمیت می‌دهد.

مرادی توضیح داد: با توجه به تجربه فصل اول «نون. خ» و استقبال مخاطبان در زمان تولید فصل دوم یقین داشتیم که سریال با استقبال خوبی همراه می‌شود چرا که آداب و رسوم مردم کُرد برای غیر کُرد هم جالب است. البته ما شاهد استقبال از همه مناطق ایران از جمله کُرد، لر، ترک و عرب هستیم.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه من در صدا و سیمای مرکز کردستان در رادیو و تلویزیون کار می‌کنم و مردم من را به عنوان یک چهره هنری می‌شناسند، اما تاثیر سریال «نون. خ» برای آینده کاری من بسیار خوب است و باعث شد چندین پیشنهاد داشته باشم.

مرادی درباره واکنش‌های مخاطبان گفت:پیام‌های بسیاری از مخاطبان داشتم که به زبان، آداب و رسوم فرهنگی که به تصویر کشیده شده علاقه داشتند، حتی جشن انار بسیار مورد توجه قرار گرفت.

وی ادامه داد: در کنار عوامل حرفه‌ای تجربه خوبی را به دست آوردم و امیدوارم افرادی که می‌خواهند در زمینه بازیگری فعالیت کنند با چنین گروهی کار کنند.

موسوی: واکنش‌های خوبی از سوی مردم برای سریال داشتیم

سید حسین موسوی بازیگر نقش وحید در سریال «نون. خ» گفت:متولد شهرستان بیجار هستم و سال ۸۳ در حوزه باریگری فعالیت خودم را در تئاتر شروع کردم.

وی ادامه داد:در سریال «نون. خ» نقش وحید را بازی می‌کنم و در فصل اول هم حضور داشتم. برای من حضور در این سریال تجربه بسیار خوبی بود و برای ادامه مسیر می‌تواند خیلی به من کمک کند.

موسوی توضیح داد:از ابتدا می‌دانستیم که سریال با مخاطب ارتباط برقرار می‌کند چراکه درباره آداب و رسوم کار‌های زیادی ساخته نشده بود و برای مخاطب تازگی دارد.

وی درباره واکنش مخاطبان گفت:واکنش‌های خوبی از سوی مردم برای سریال داشتیم و موسیقی وآهنگ‌هایی که در سریال پخش می‌شود مورد توجه قرار گرفت.

موسوی عنوان کرد: خوشبختانه با تیم خوبی کار کردیم و سعید آقاخانی کُرد زبان است و به آداب و رسوم، نوع زندگی کُرد‌ها مسلط است و می‌توانم به جرات بگویم که آقای سعید آقاخانی یکی از کارگردانان و بازیگران کاربلد سینما و تلویزیون و بسیار باهوش و حساس و ریز بین هستند و عوامل خوبی را در این سریال شاهد بودیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: سریال بازیگران نون خ سعید آقاخانی آداب و رسوم بسیار خوب برای من فصل اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۷۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق

به ویژه اینکه تعدادی از آنها شهرتی جهانی داشته و می‌توانند پای آثار نمایشی تولید شده در این چارچوب را به بازار جهانی باز کنند. موضوعی که چندان مورد توجه سینمای ایران قرار نگرفته و اندک آثار تولید شده در این باب نیز متعلق به تلویزیون بوده‌ا‍‌ند. فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی که به نوعی محصول مشترک ایران و ترکیه به حساب می‌آید، نخستین تجربه جدی سینمای ایران در این رابطه است که به تازگی روی پرده سینماهای کشور رفته و در هفته نخست رکورد فروش ریالی و تعداد تماشاگر را شکسته است.

فتحی که تجربه تولید آثار تاریخی در قاب کوچک را داشته، در «مست عشق» سراغ یکی از مهمترین شعرا و عرفای تاریخ ایران یعنی جلال‌الدین محمد بلخی مشهور به مولانا رفته و بخشی از دوران زندگی وی را به تصویر کشیده که از کشش دراماتیک مناسبی برخوردار است. فرهاد توحیدی که یکی از قدیمی‌ترین فیلمنامه‌نویسان پس از انقلاب به حساب می‌آید در «مست عشق»، مولانا و شمس تبریزی را به عنوان ستون‌های فیلمنامه قرار داده و قصه را با محوریت این دو پیش می‌برد. قصه‌ای شخصیت محور که با چرخشی ظریف به سمت ماجرامحوری رفته و چند داستانک جذاب را به آن گره می‌زند.

توحیدی در پرده نخست، قصه را با یک حادثه آغاز کرده و سوالی را پیرامون ناپدید شدن شمس تبریزی مطرح می‌کند. سپس با یک فلاش‌بک به گذشته‌ای نه چندان دور رفته و برخورد مولانا و شمس را کلید می‌زند که سرانجام به یک نقطه عطف می‌رسد. جایی که مولانا مجذوب شخصیت پیچیده و خاص شمس شده و نگاه‌اش به جهان تغییر می‌کند. در نیمه میانی، توحیدی روی حسادت به عنوان یکی از تم‌های فیلمنامه مانور داده و موانعی را بر سر راه مرید و مراد قرار می‌دهد تا از بار تنش حاکم بر آن کاسته نشود. در این بین رفت و برگشت‌های زمانی هم رخ می‌دهد که از ساختار قصه بیرون نزده و تماشاگر را سردرگم نمی‌کند. در واقع این ساختار غیرخطی برای آن است که تکه‌های پازل قصه کنار یکدیگر قرار گرفته و یکپارچگی آن از دست نرود.

داستان‌های فرعی نقشی کلیدی در پیکره فیلمنامه‌های امروزی دارند و ((مست عشق)) از این بابت نمونه‌ای درخشان به حساب می‌آید. اولی قصه عشق نافرجام پسر مولانا (علاء‌الدین) به کیمیا خاتون است که به خوبی در بافت قصه جا افتاده و مثلثی عاشقانه را شکل می‌دهد و تماشاگر را به حدس و گمان‌هایی پیرامون نقطه عطف دوم فیلمنامه وادار می‌کند. دیگری داستانک مربوط به اسکندر بیک فرمانده خشن اهل قونیه است که علاقه‌ای نافرجام به دختری مسیحی به نام مریم داشته و توحیدی این داستانک را به بهترین شکل به قصه اصلی پیوند زده است. نکته مهمی که در فیلمنامه ((مست عشق)) به چشم می‌خورد، وفاداری به اندازه نویسنده به تاریخ است که وجوه نمایشی خوبی نیز به آن بخشیده شده است. همان‌طور که از عشق به عنوان تم اصلی و جانمایه اثر بهره گرفته و آن را به شخصیت‌های اصلی گره زده است.

حسن فتحی در آخرین ساخته سینمایی‌اش دست به ریسک بزرگی زده و به سراغ شخصیتی رفته که میلیون ها طرفدار در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر دارد. او با توجه به فیلمنامه خوبی که در اختیار داشته تلاش کرده تا اثر شسته‌رفته‌ای را خلق کند. تلاشی که از همان سکانس نخست (کابوس جنگ اسکندربیک) خود را به رخ کشیده و تا آخر ادامه پیدا می‌کند. به ویژه در دکوپاژ فیلمنامه که ظرافت و وسواس خاصی در آن به چشم می‌خورد. برای مثال می‌توان به سکانس گفتگوی طولانی شمس و مولانا اشاره کرد. البته نمی‌توان از مست عشق گفت و به فیلمبرداری درخشان زنده‌یاد مرتضی پورصمدی و تدوین استاندارد میثم مولایی اشاره نکرد.

یکی از چالش‌های مهم فیلم انتخاب بازیگران آن بوده که ترکیبی از بازیگران ایرانی و ترک به حساب می‌آید و ایجاد هارمونی میان آنها کار سختی به نظر می‌رسد. اتفاقی که تا حدود زیادی رخ داده و بازیگران نقش مهمی در کیفیت برجسته فیلم دارند. پارسا پیروزفر و شهاب حسینی انتخاب‌های هوشمندانه‌ای برای ایفای نقش‌های مولانا و شمس تبریزی بوده‌اند که البته کفه ترازو به سمت حسینی اندک چربشی دارد. همچنین بازیگران ترک زبان که در سینما و تلویزیون ترکیه شهرت زیادی دارند، در ایفای نقش‌ها موفق بوده اند.

مست عشق از آن دسته فیلم‌هایی است که تولید و پست پروداکشن سختی داشته که از این بابت می‌توان به گروه تولید آن دستمریزاد گفته و دستاوردهای آن برای سینمای ایران را به فال نیک گرفت.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903013

دیگر خبرها

  • صحنه‌هایی از فیلم جدید محمدرضا فروتن پس از ۵ سال | ببینید
  • «جدایی قنبر از صنم» هفته آخر اردیبهشت اکران می شود
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • استایل و پوشش متفاوت بازیگران زن در پشت‌صحنه یک تئاتر | تصویر
  • نقش بازاریابی محتوا در ساخت یک حضور آنلاین پرقدرت
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • اخراج خطیر به نفع استقلال شد یا نه؟
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی